Facebook Instagram

Sigulda Open’22 3.posms

Noslēdzies 2022.gada “Sigulda Open’22” sacensību seriāls!

13. augustā aizvadīts sacensību “Sigulda Open’22” 3. posms, kurā startēja 1 5 komandas sieviešu grupā, 1 6 – vīriešu grupā un 5 – senioru grupā, pārstāvot ne tikai Latvijas, bet arī 3 Lietuvas un 2 Igaunijas komandas.

Sacensības iesāka vīrieši, aizvadot grupas spēles 4 grupās pa 4 komandām. Turpinājumā izslēgšanas spēles norisinājās pēc divmīnusa sistēmas, kur ikvienam ir iespēja pacīnīties par vietu finālā.

Pusfinālā tikās Ģirts Zīle/Martins Dāvis Vēvers pret Gints Antoms/Ģirts Glāzers (23:25), un Ralfs Ozoliņš/Mārtiņš Auziņš/Gustavs Auziņš/Kārlis Jaundžeikars (13:21).

Neilgi pēc vīru startiem savu dalību uzsāka arī senioru grupa, kuri aizvadīja savstarpēji spēles katrs ar katru un noskaidroja labāko TOP3 “Siguldas Open22” sacensībās.

Turpinājumā sacensības uzsāka sieviešu grupa, kur šoreiz bija rekordliels ārvalstu dalībnieku skaits. Arī sieviešu konkurencē sacensību izspēļu princips identisks kā vīriešiem.

Pusfinālā tikās Annija Āboliņa/Rūta Zīle pret Sallija Grēna/Liva Sola (21:18) un lietuvietes Vlada Oganauskiene/Lilija Firinovic pret igaunietēm Annemar Neiland/Merike Errit (21:8).

Sieviešu grupa:

1. vieta – Vlada Oganauskiene/Lilija Firinovic (Lietuva);

2. vieta – Annija Āboliņa/Rūta Zīle;

3. vieta – Sallija Grēna/Līva Sola.

Vīriešu grupa:

1. vieta – Gustavs Auziņš/Kārlis Jaundžeikars;

2. vieta – Gints Antoms/Ģirts Glāzers;

3. vieta – Ralfs Ozoliņš/Mārtiņš Auziņš.

Senioru grupa:

1. vieta – “Rīgas SVH”

2. vieta – “Sigulda 1”

3. vieta – “SK Ozolnieki-Poliurs”

“NUTRX” konkursa uzvarētāji – Vanesa Grosberga un Gustavs Auziņš.

Paldies visiem sacensību dalībniekiem par izturību un cīņassparu! 

Liels paldies mūsu atbalstītājiem – Siguldas novada pašvaldībai un Modern House, kā arī mūsu draugiem – Lotos Pharma, Fans, Red Bull, NUTRX, Water 885, GO, Escape Town, Tobio sushi, Incrediwear, Hanzas Maiznīca, BeanBags.lv sēžammaisi un pufi, Baltic XL, KEEL DESIGN, Radio TEV, Kussh Brewery, Eucerin, Kuki-muki, Mikasa, NutriBOOM, Metamais.lv.

Foto: Edgars Gulbis

Mūs atbalsta