Facebook Instagram

Noslēgusies 2022.gada pludmales volejbola sezona

2022.gada pludmales volejbola sezona noslēgusies. Sporta kluba “NUKI” aktīvās darbības laikā šī bija jau 7.sezona, kurā norisinājās “Siguldas Open’22” sacensības 3 posmos un “KS čempionāts” sacensības 6 posmos. Kā arī ņēmām dalību Latvijas Jaunatnes čempionātā pludmales volejbolā, organizējot U-14 un U-18 vecuma grupas turnīrus Siguldas pludmalē. Šajā sezonā “Sigulda Open’22” sacensībās piedalījās 2 4 2 dalībnieki, no kuriem 1 2 bija no Lietuvas un 6 no Igaunijas. Savukārt, vakara sacensībās “KS čempionāts”, kuras kā ierasts norisinās pēc King & Queen formāta, kopā piedalījās 1 6 1 dalībnieks.

Jau otro gadu kluba ietvaros tika organizētas pludmales volejbola nodarbības gan bērniem, gan jauniešiem, gan pieaugušajiem. 2022.gada pludmales volejbola sezonā aktīvi darbojās 6 5 bērni un jaunieši, vecumā no 6 – 18 gadiem, kā arī 2 5 pieaugušie – tautas grupas pārstāvji.

Liels paldies ikvienam dalībniekiem par piedalīšanos šīs sezonas sacensībās. Paldies visiem interesentiem, kuri izmēģināja pludmales volejbola nodarbības un arī aktīvi turpinās darboties ziemas sezonā ar zāles volejbolu.

Liels paldies mūsu atbalstītājiem – Siguldas novada pašvaldība, Modern House, Latgranula, kā arī mūsu draugiem – Red Bull, Fans, Baltic XL, Water 885, Kussh Brewery, NUTRX, Lotos Pharma, KEEL design, Radio TEV, , Kuki-Muki, Mikasa, Beanbangs.lv, Hanzas maiznīca, GO, Tobio sushi, Escape Town, Eucerin, Incrediwear, NutriBoom, Kafijas banka, Black Stork Barber Shop, Laines Studija, Met-A-Mais.

Uz tikšanos zāles volejbola nodarbībās un sacensībās!

Mūs atbalsta