Facebook Instagram

Norisināsies “Lieldienu volejbola turnīrs 2022”

“Lieldienu volejbola turnīrs 2022” norisināsies 18.aprīlī, Otrajās Lieldienās, Siguldā – Siguldas Sporta centrā.

Pēc ilgāka laika atkal notiks volejbola sacensības Otrajās Lieldienās. Šāda veida turnīrs Siguldā jau norisināsies 18 reizi un ir kā tradīcija gan vietējiem spēlētājiem, gan entuziastiem no citām Latvijas teritorijām.

Sacensības notiks “MIX” komandās (4+2 formātā), dodot iespēju piedalīties gan sievietēm, gan vīriešiem. Sacensībās drīkst piedalīties ikviens dalībnieks, piesakoties sacensībām individuāli, sākot no 15 gadu vecuma. Spēlētājs drīkst piedalīties sacensībās, ja atbilst visiem noteiktajiem kritērijiem, kas uz sacensību norises laiku ir noteikti Covid-19 ierobežošanai. Noteikumi –  https://covid19.gov.lv/.

Pieteikšanās sacensībām no 31.marta līdz 17.aprīlim plkst.23.00. Dalības maksa ir 5.00 EUR no dalībnieka, kas tiek samaksāta Siguldas Sporta centra kasēs sacensību dienā vai pirms sacensībām. Ar Siguldas novada ID karti – 10% atlaide. Pieteikšanās sacensību dienā nebūs iespējama. Reģistrācija sacensību dienā līdz plkst.9.45. Pēc dalībnieku ierašanās tiks veikta kopīga komandu izloze. Sacensību sākums plkst.10.00.

Sacensību nolikums: Lieldienu-volejbols-NOLIKUMS

Nāc un pievienojies!

Mūs atbalsta