Facebook Instagram

Norisināsies “Ziemassvētku volejbola turnīrs 2021”

Pēc divu gadu pauzes atkal norisināsies “Ziemassvētku volejbola turnīrs 2021” – 26.decembrī, Otrajos Ziemassvētkos, Siguldas Sporta centrā. Šāda veida pasākums Ziemassvētkos un Lieldienās norisinājies jau 18 gadus!

Sacensības notiks “MIX” komandās, dodot iespēju piedalīties gan sievietēm, gan vīriešiem. Sacensībās drīkst piedalīties ikviens dalībnieks, sākot no 15 gadu vecuma, ar derīgu COVID-19 vakcinācijas vai izslimošanas sertifikātu

Pieteikšanās sacensībām no 7.decembra līdz 23.decembra plkst.23.00. Pieteikšanās anketa – ŠEIT! Dalības maksa sacensībās ir 5.00 EUR no dalībnieka, kas tiek apmaksāta sacensību dienā pie sekretariāta. Pieteikšanās sacensību dienā nebūs iespējama. Reģistrācija sacensību dienā līdz plkst.9.45. Pēc dalībnieku ierašanās tiks veikta kopīga komandu izloze. Sacensību sākums plkst.10.00.

Sacensību nolikums: Nolikums-ZIEMASSVETKU-VOLEJBOLA-TURNIRS-2021

Sacensības organizē Biedrība “Sporta klubs NUKI” sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvaldi.

Pasākumā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajos tīklos, kā arī Sporta klubs “NUKI” mājaslapā un sociālo tīklu kontos.

Uz tikšanos Otrajos Ziemassvētkos!

Mūs atbalsta